Conference League

«Προστατεύουμε την ΑΕΚ και το σπίτι μας»: Η ενημέρωση της «Ένωσης» για το αποψινό ματς με τη Νόα

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της κρίσιμης ρεβάνς με τη Νόα για τα προκριματικά του Europa League, η ΑΕΚ εξέδωσε μία ακόμα ανακοίνωση με οδηγίες, εφιστώντας την προσοχή στους φιλάθλους της.

Απόψε το βράδυ (15/08, 20:30), η ΑΕΚ υποδέχεται στην OPAP Arena τη Νόα, με στόχο την ανατροπή του εις βάρος της 3-1 στο πρώτο ματς στην Αρμενία και την πρόκριση στα playoffs των προκριματικών του Conference League.

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα, η «Ένωση», με μήνυμά της στα social media, ζητά για ακόμα μία φορά από τους φιλάθλους της που θα βρεθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια να στηρίξουν την ομάδα μόνο με τη φωνή και το τραγούδι τους, χωρίς χρήση βεγγαλικών, κροτίδων και άλλων αντικειμένων. Ειδάλλως, όπως ενημερώνουν οι άνθρωποι του συλλόγου θα υπάρξουν σημαντικές κυρώσεις στην ομάδα με κλείσιμο θυρών στο επόμενο ευρωπαϊκό ματς.



«Όλοι μαζί στο σπίτι μας! Στηρίζουμε την ΑΕΚ μόνο με τη φωνή μας. Ένα καπνογόνο, μία κροτίδα, ένα στρομπο, ένα βεγγαλικό, κλείνουν τις θύρες 18-25 για το επόμενο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι. Προστατεύουμε την ΑΕΚ, προστατεύουμε το σπίτι μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x